Groep 8

RVC de Hef is leuk, uitdagend en gewoon een fijne school. Je ontdekt op school waar je goed in bent. Zo ontdek je wat voor jou de beste route is naar jouw droombaan! En na vier jaar is jouw vmbo of mavo diploma de start voor de volgende stap.

Voel je snel thuis
In ons mooie schoolgebouw vind je makkelijk je weg en werk je met moderne apparatuur. De sfeer is gezellig en we gaan respectvol met elkaar om. Tijdens het brugklaskamp aan het begin van het jaar leer je iedereen echt goed kennen en maak je snel nieuwe vrienden en vriendinnen. Zo voel je je snel thuis op school. 

Waar wil jij goed in worden?
Vanaf de eerste klas volg je een speciaal programma om te ontdekken waar je goed in bent of waar je goed in wilt worden.

Leren doe je niet alleen
De mentor, leerkrachten en je ouders helpen je op school. Daarom krijg je twee keer per maand een coachgesprek met je eigen mentor en vier keer per jaar een MOL-gesprek (Mentor, Ouder, Leerling). We praten dan over wat je de afgelopen periode hebt geleerd en gedaan. We kijken ook naar de resultaten en of je wel of niet extra hulp nodig hebt.

Aanmelden Open Dag

  Proef de Hef en kom naar onze ONLINE Open Dag!

  Weet je nog niet precies naar welke school je wilt volgend jaar? Kom dan naar onze online open dag op zaterdag 23 januari 2021 en maak kennis met onze school. Je bent tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom!

  Tijdens onze online open dag kun je ons mooie en moderne schoolgebouw van binnen zien, vertellen we over de Hef en zitten collega’s klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

  Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, vinden we het fijn om vooraf te weten of je er bij bent. Je kunt dit doen door het aanmeldformulier hieronder in te vullen. Je ontvangt vóór de open dag een uitnodiging met link voor jouw virtuele bezoek aan de Hef.

  Tot snel!

  Menu