Groep 8

RVC de Hef is leuk, uitdagend en gewoon een fijne school. Je ontdekt op school waar je goed in bent. Zo ontdek je wat voor jou de beste route is naar jouw droombaan! En na vier jaar is jouw vmbo of mavo diploma de start voor de volgende stap.

Voel je snel thuis
In ons mooie schoolgebouw vind je makkelijk je weg en werk je met moderne apparatuur. De sfeer is gezellig en we gaan respectvol met elkaar om. Tijdens het brugklaskamp aan het begin van het jaar leer je iedereen echt goed kennen en maak je snel nieuwe vrienden en vriendinnen. Zo voel je je snel thuis op school. 

Waar wil jij goed in worden?
Vanaf de eerste klas volg je een speciaal programma om te ontdekken waar je goed in bent of waar je goed in wilt worden.

Leren doe je niet alleen
De mentor, leerkrachten en je ouders helpen je op school. Daarom krijg je twee keer per maand een coachgesprek met je eigen mentor en vier keer per jaar een MOL-gesprek (Mentor, Ouder, Leerling). We praten dan over wat je de afgelopen periode hebt geleerd en gedaan. We kijken ook naar de resultaten en of je wel of niet extra hulp nodig hebt.

Benieuwd naar de Hef

Weet je nog niet precies naar welke school je wilt volgend jaar?

Misschien heb je (online) open dagen bezocht en heb je met jouw groep-8 juf of meester ook al nagedacht over wat een goede school voor jou is. Wij snappen heel goed dat het best spannend is om van de basisschool naar de middelbare school te gaan.

Wij staan voor je klaar om je te helpen! Als jij en jouw ouders meer willen weten over onze fijne school of al zeker weten dat de Hef dé school is waar jij heen wilt, kunnen jullie bellen (010-485 06 66) of het belangstellingsformulier invullen. Een collega van ons onderbouwteam neemt dan contact met jullie op om al jullie vragen te beantwoorden en verder te helpen.

Tot snel!

Menu