Onze 1e jaars leerlingen hebben op 17 september, in samenwerking met dansdocenten van het MAAS en KCR, een supertof Mini Wired kunstfestival met elkaar neergezet.

Voor de de 1e jaars leerlingen is het thema 4de ruimte dubbel van toepassing. Ze zijn dit jaar gestart op een nieuwe school, met nieuwe klasgenoten, in een nog altijd anderhalvemeter wereld.

Slalommend door de supermarkt, in grote bogen om elkaar heen op straat.

 

Onze lichamen wringen zich in allerlei bochten.

Continu op zoek naar een andere route, een nieuwe weg.

Geen knuffel en geen boks meer, maar een zwaai, een knikje of een buiging.

 

Onthand, zijn we. Maar we doen ook ontdekkingen.

We geven elkaar de ruimte en gaan op zoek naar nieuwe vormen.

Tijdens ‘4DE Ruimte’ gaan de leerlingen samen met een dansdocent van Maas opzoek naar nieuwe begroetingen en manieren om elkaar te ontmoeten. In de workshop wordt niet alleen rekening gehouden met de anderhalvemeterregel, maar wordt die extra ruimte ook omarmd! Het eindresultaat is een video van de choreografie die van bovenaf met een drone is gefilmd.

Ander nieuws

ISK KUNSTTAFEL PRESENTEERT…..

….. iedere twee weken nieuwe kunstwerken van ISK-leerlingen­. Voor de tweede editie staan de tunnelboeken van Nadia en Roberts in de kijker. Bij deze opdracht…

After School Club

Maandag 30 januari 2023 start er een spetterend nieuw naschools programma op De Hef De After School Club! Achter de schermen zijn we druk…
Menu