Hallo allemaal,

Mag ik mij even voorstellen , ik ben Anja el Boudgani .

Ik ben de moeder van Soumaya uit klas 1A. Ik ben altijd in de ouderraad geweest op haar basisschool en het lijkt me ook heel leuk om bij de Hef betrokken te zijn als ouder.

Het is ook heel leuk om met andere ouders te bedenken wat wij toe kunnen voegen aan de school, want onze kinderen zitten daar tenslotte 4 jaar op school. Ouderbetrokkenheid is in het belang van je kind. Ook het meedenken met het team van leraren is een mooie toevoeging.

Lijkt het u ook leuk  om samen met mij en de andere leden van de deelraad dingen te doen, neem dan alstublieft contact op met de Hef (secretariaat@rvcdehef.nl) en hopelijk treffen wij elkaar dan wel op school.

 

Ander nieuws

After School Club

Maandag 30 januari 2023 start er een spetterend nieuw naschools programma op De Hef De After School Club! Achter de schermen zijn we druk…

Open dag 27 januari 2023

Bent u of kent u iemand die voor uw aankomend brugklasser op zoek is naar een fijne, veilige school voor vmbo-mavo en benieuwd naar…
Menu