Hallo allemaal,

Mag ik mij even voorstellen , ik ben Anja el Boudgani .

Ik ben de moeder van Soumaya uit klas 1A. Ik ben altijd in de ouderraad geweest op haar basisschool en het lijkt me ook heel leuk om bij de Hef betrokken te zijn als ouder.

Het is ook heel leuk om met andere ouders te bedenken wat wij toe kunnen voegen aan de school, want onze kinderen zitten daar tenslotte 4 jaar op school. Ouderbetrokkenheid is in het belang van je kind. Ook het meedenken met het team van leraren is een mooie toevoeging.

Lijkt het u ook leuk  om samen met mij en de andere leden van de deelraad dingen te doen, neem dan alstublieft contact op met de Hef (secretariaat@rvcdehef.nl) en hopelijk treffen wij elkaar dan wel op school.

 

Ander nieuws

ISK KUNSTTAFEL PRESENTEERT……

… iedere twee weken nieuwe kunstwerken van ISK-leerlingen¬≠. Voor de zesde editie mogen we een kijkje nemen in de kamers van Hadya en Baran.…

ISK KUNSTTAFEL PRESENTEERT……

….iedere twee weken nieuwe kunstwerken van ISK-leerlingen¬≠. Voor deze editie staan we stil bij de reis van Siem. In drie aaneensluitende schilderijen verbeeldt hij…
Menu