JINC sollicitatietraining een succes!

Op 7  en 14 april hebben ISK-leerlingen van De Hef deelgenomen aan de JINC-sollicitatietraining. Ter voorbereiding is er met de docent Nederlands gewerkt aan het opstellen van een CV en een sollicitatiebrief. Ook is er aandacht besteed aan jezelf presenteren.

De leerlingen van klas UV1 en JINC-sollicitatietrainers CEO en CFO van Scheepvaartbedrijf Fluvia hebben in de klas een sollicitatiegesprek gevoerd. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde sollicitatietraining.

De leerlingen vonden het spannend, maar vooral ook leuk om mee te doen:

“Ik vind dat mijn klas genoten het erg goed hebben gedaan. We hebben onze best gedaan. Ik vind een sollicitatie gesprek nu leuk”

“Het heel spannend maar de mannen waren aardig en lief ”

“Ze hebben ook veel tips gegeven dat was echt goed want nu kunnen wij weten wat goed ging en wat beter kan en wat slecht ging. Ik ben blij dat ik een kans heb gekregen om deze training te doen”

 

 

Ander nieuws

ISK KUNSTTAFEL PRESENTEERT……

… iedere twee weken nieuwe kunstwerken van ISK-leerlingen­. Voor de zesde editie mogen we een kijkje nemen in de kamers van Hadya en Baran.…

ISK KUNSTTAFEL PRESENTEERT……

….iedere twee weken nieuwe kunstwerken van ISK-leerlingen­. Voor deze editie staan we stil bij de reis van Siem. In drie aaneensluitende schilderijen verbeeldt hij…
Menu