JINC sollicitatietraining een succes!

Op 7  en 14 april hebben ISK-leerlingen van De Hef deelgenomen aan de JINC-sollicitatietraining. Ter voorbereiding is er met de docent Nederlands gewerkt aan het opstellen van een CV en een sollicitatiebrief. Ook is er aandacht besteed aan jezelf presenteren.

De leerlingen van klas UV1 en JINC-sollicitatietrainers CEO en CFO van Scheepvaartbedrijf Fluvia hebben in de klas een sollicitatiegesprek gevoerd. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde sollicitatietraining.

De leerlingen vonden het spannend, maar vooral ook leuk om mee te doen:

“Ik vind dat mijn klas genoten het erg goed hebben gedaan. We hebben onze best gedaan. Ik vind een sollicitatie gesprek nu leuk”

“Het heel spannend maar de mannen waren aardig en lief ”

“Ze hebben ook veel tips gegeven dat was echt goed want nu kunnen wij weten wat goed ging en wat beter kan en wat slecht ging. Ik ben blij dat ik een kans heb gekregen om deze training te doen”

 

 

Ander nieuws

After School Club

Maandag 30 januari 2023 start er een spetterend nieuw naschools programma op De Hef De After School Club! Achter de schermen zijn we druk…

Open dag 27 januari 2023

Bent u of kent u iemand die voor uw aankomend brugklasser op zoek is naar een fijne, veilige school voor vmbo-mavo en benieuwd naar…
Menu