Winnaars ontwerpwedstrijd schoolplein bekend!

ISK-scholen

Niet 1 maar 2 winnaars van het schoolplein ontwerp project!

Leerlingen van De Hef hebben bij het vak Kunst & Cultuur aan een te gekke opdracht gewerkt. Zij hebben prachtige ontwerpen gemaakt voor het renoveren van het schoolplein. Het was een ware nek aan nek race! Na een gelijk aantal stemmen is -door de directie en het bewonerspanel- unaniem besloten dat er twee winnende ontwerpen zijn:

Die van Olivia, Deany, Shivani, Aysima, Safirah uit klas 1D en

het ontwerp van Richantely, Rishaina, Gleinfi, Aisha, Destiny uit klas 1B

Deze twee groepen hebben op de beste manier voldaan aan de eisen van de opdracht: groenplan, duurzaamheid, chillplek en wensen van de bewoners. De leerlingen gaan hun mooie ontwerpen samenbundelen tot 1 fantastisch mooi ontwerp!

Ander nieuws

Uitslag verkiezingen leerlingenraad

Na een pauze vol met actieve en enthousiaste stemmers, is de uitslag bekend! Haya en Oumaima¬† van leerjaar 1 + Alan en Mariame van…
Menu