Een aantal van onze 4e-jaars Zorg & Welzijn hebben op de valreep van dit schooljaar ‘gewoon nog even’ een extra diploma gehaald. Avin, Ayana, Chandenie, Eli, Marcus, Rihan, Zaniyar, Flavia en Suna…van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie officiële Oranje Kruis EHBO diploma incl. reanimatie en gebruik AED. Jullie hebben er -samen met mevrouw Dreesens- keihard voor gewerkt en gaan dit jaar niet met één, maar met twee diploma’s van school af. Trots op jullie!

 

Ander nieuws

ISK KUNSTTAFEL PRESENTEERT…..

….. iedere twee weken nieuwe kunstwerken van ISK-leerlingen­. Voor de tweede editie staan de tunnelboeken van Nadia en Roberts in de kijker. Bij deze opdracht…

After School Club

Maandag 30 januari 2023 start er een spetterend nieuw naschools programma op De Hef De After School Club! Achter de schermen zijn we druk…
Menu