Bent u of kent u iemand die voor uw aankomend brugklasser op zoek is naar een fijne, veilige school voor vmbo-mavo en benieuwd naar De Hef?

U bent van harte welkom op onze Open Dag op vrijdag 27 januari!

Misschien heb je (online) open dagen bezocht en heb je met jouw groep-8 juf of meester ook al nagedacht over wat een goede school voor jou is. Wij snappen heel goed dat het best spannend is om van de basisschool naar de middelbare school te gaan. Maar het is ook een uitdaging. 

Wij staan voor je klaar om je te helpen! Als jij en jouw ouders meer willen weten over onze fijne school of al zeker weten dat De Hef dé school is waar jij heen wilt, kunnen jullie bellen (010-485 06 66) of het belangstellingsformulier invullen. Een collega van ons onderbouwteam neemt dan contact met jullie op om al jullie vragen te beantwoorden en verder te helpen. 

Ander nieuws

ISK KUNSTTAFEL PRESENTEERT……

… iedere twee weken nieuwe kunstwerken van ISK-leerlingen­. Voor de zesde editie mogen we een kijkje nemen in de kamers van Hadya en Baran.…

ISK KUNSTTAFEL PRESENTEERT……

….iedere twee weken nieuwe kunstwerken van ISK-leerlingen­. Voor deze editie staan we stil bij de reis van Siem. In drie aaneensluitende schilderijen verbeeldt hij…
Menu