Maandag 30 januari 2023 start er een spetterend nieuw naschools programma op De Hef

De After School Club!

Achter de schermen zijn we druk bezig geweest om het programma nóg beter aan te laten sluiten op de wensen van de leerlingen. Er worden elke dag, behalve vrijdag, minimaal 3 toffe workshops aangeboden:

Maandag 15:30 – 17:00 uur

 • Fashion & Design is kleding echt je ding? Lijkt het je leuk om zelf iets te maken en te ontwerpen? Bij F&D leer je hoe je met textiel de meest fantastische dingen kunt maken.
 • Boksen wil je sterker in je schoenen staan of wil je gewoon boksen omdat het je leuk lijkt. Op maandag of woensdag ben je van harte welkom om de boks lessen te volgen. We gaan focussen op technieken leren en eventueel sparren als alles goed gaat (niet verplicht!)
 • Brassband wil je leren hoe je met elkaar goed ritmische beats kunt maken? Tijdens deze workshop leer spelen op verschillende drums.
 • Koken lijkt het je leuk om lekker gerechten te maken en deze ook met elkaar op te eten. Tijdens de kookworkshop ga je verschillende gerechten leren koken.
 • Spoken word hoe schrijf ik een gedicht? Hoe vertel ik mijn verhaal met woorden die passen bij mij en klinken als muziek? Tijdens deze workshop leer je van een professionele dichter hoe jij je eigen verhaal in Spoken word stijl kunt vertellen.
 • Fotografie wie kent het niet? Posters op straat, banners in de bushokjes of de foto’s op je insta? Eigenlijk is iedereen een fotograaf omdat fotograferen tegenwoordig gemakkelijk te doen is met de camera van je telefoon of iPad. Maar hoe maak je nou professionele en goede kwaliteit foto’s? Hoe maak je een foto die er echt uit springt en die jouw verhaal vertelt? Tijdens deze lessen ga je vooral zelf veel foto’s maken.
 • Spaans leer Spaans spreken en schrijven van een echte Spaans docent.
 • Cambrigde Engels Engels voor gevorderden. Altijd al echt goed Engels willen leren? Dit is je kans.

Dinsdag 14:00 – 15:30 uur

 • Cambridge English Engels voor gevorderden. Altijd al echt goed Engels willen leren? Dit is je kans.
 • Zelfverdediging voor meiden voel jij je wel eens onzeker? Leer hoe jij jezelf het beste kunt verdedigen
 • Street Art altijd zelf een Street-art piece ontwerpen? Tijdens deze workshop maak je kennis met Street-Art, Stencil-Art en Graffiti. Hoe is deze vorm van kunst ontstaan? Je leert hoe je een Street-art piece moet ontwerpen voor in de openbare ruimte. Je krijgt les van een echte professionele Street art kunstenaar.

Woensdag 15:30 – 17:00 uur

 • Boksen
 • Tanbour wil jij op een van de allereerste snaarinstrumenten leren spelen? De Tanbour is een muziekinstrument die veel wordt bespeeld in Arabische landen. Speciaal voor onze school zijn er 4 Tanbours gemaakt, wil jij dit instrument leren bespelen? Je krijgt les van een professionele muziek docent.
 • Koken
 • Spoken word

Donderdag 15:30 – 17:00 uur

 • Fashion & Design
 • Tanbour
 • Media & Design leer alles op het gebied van digitaal ontwerpen op je computer.
 • Spaans

De mentoren bespreken het aanbod tijdens de dagstart. Leerlingen hebben de tijd zich tot en met vrijdag 27 januari aan te melden. Vol = vol. Leerlingen die het programma waarvoor ze zich opgegeven hebben trouw volgen, krijgen hiervan een positieve aantekening op hun rapport.
Mevrouw Fares (van de bieb) is het eerste aanspreekpunt voor leerlingen.

                 

Ander nieuws

Uitslag verkiezingen leerlingenraad

Na een pauze vol met actieve en enthousiaste stemmers, is de uitslag bekend! Haya en Oumaima  van leerjaar 1 + Alan en Mariame van…
Menu