Omgaan met pubers, gratis cursus voor ouders/verzorgers

ISK-scholen

Wil je meer weten over wat er in het hoofd van je puber omgaat? Niet alleen het lichaam van pubers verandert, maar ook het gevoel dat ze over zichzelf hebben. Je puber is op zoek naar wie hij of zij is, of wil zijn. Tijdens Omgaan met Pubers krijg je meer inzicht in het gedrag van je puber. Zo leer je bijvoorbeeld waarom het niet gek is dat hun kamer zo’n puinhoop is. Door te begrijpen waar de veranderingen in je puber vandaan komen, krijg je een fijnere sfeer thuis!

De cursus begint op dinsdag 3 oktober (6 avonden) en deelname is gratis.

U kunt zich opgeven via https://vvstwinkeltje.cartaonline.nl/aanbod/inschrijven/cl104/omgaan-met-pubers-op-locatie

 

Ander nieuws

Uitslag verkiezingen leerlingenraad

Na een pauze vol met actieve en enthousiaste stemmers, is de uitslag bekend! Haya en Oumaima  van leerjaar 1 + Alan en Mariame van…
Menu