Groep 7 & 8

De Hef haalt het beste in je

Wij geloven dat iedereen bijzondere talenten heeft. Dus jij ook. Wat die precies zijn, dat gaan wij samen ontdekken. Dat is een leuke zoektocht hoor. En als we die gevonden hebben, zorgen wij ervoor dat je er heel goed in wordt. Na vier jaar is jouw vmbo- of mavo-diploma de start voor de volgende stap. Naar jouw droombaan of een volgende opleiding. De Hef haalt het beste in je naar boven!

Voel je snel thuis
In ons schoolgebouw vind je makkelijk je weg en werk je met de allermodernste apparatuur die je bijna nergens anders vindt (daar zijn we echt trots op!). De sfeer is gezellig en we gaan respectvol met elkaar om. We beginnen het jaar lekker met het Brugklaskamp. Zo leer je iedereen echt goed kennen en maak je nieuwe vrienden en vriendinnen.  Je voelt je snel thuis op school.

Waar wil jij goed in worden?
Vanaf de eerste klas volg je een speciaal programma om te ontdekken waar je al goed in bent of waar je goed in wilt worden. Leren doe je niet alleen. De mentor, leerkrachten en je ouders helpen je op school. Daarom krijg je twee keer per maand een coachgesprek met je eigen mentor en vier keer per jaar een MOL-gesprek (Mentor, Ouder, Leerling). We praten dan over wat je de afgelopen periode hebt geleerd en gedaan. We kijken ook naar de resultaten en of je extra hulp nodig hebt. 

Benieuwd naar De Hef?
Misschien heb je (online) open dagen bezocht en heb je met jouw groep-8 juf of meester ook al nagedacht over wat een goede school voor jou is. Wij snappen heel goed dat het best spannend is om van de basisschool naar de middelbare school te gaan. Maar het is ook een uitdaging. 

Wij staan voor je klaar om je te helpen! Als jij en jouw ouders meer willen weten over onze fijne school of al zeker weten dat De Hef dé school is waar jij heen wilt, kunnen jullie bellen (010-485 06 66) of het belangstellingsformulier invullen. Een collega van ons onderbouwteam neemt dan contact met jullie op om al jullie vragen te beantwoorden en verder te helpen. 

Tot snel!

    Belangstellingsformulier

    Gegevens leerling

    Gegevens ouders/verzorgers

    Menu