VCA-certificaat in the pocket!

Donderdag 10 juni was op RVC de Hef een feestelijke uitreiking voor onze PIE- en BWI-leerlingen die hun VCA-certificaat hebben behaald. Met een VCA-certificaat leg je de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan en het is in veel werksituaties een verplicht diploma. Maar weinig leerlingen op vmbo scholen krijgen het aangeboden. Onze leerlingen hebben het maar mooi even gedaan. Daar zijn we ontzettend trots op. Gefeliciteerd kanjers!

Ander nieuws

De Hef op Wereldhavendagen

Aanstaand weekend staat De Hef op de Wereldhavendagen….naast de Marine op precies te zijn! We laten het publiek graag zien wat voor gave dingen…

Dubbel geslaagd!

Een aantal van onze 4e-jaars Zorg & Welzijn hebben op de valreep van dit schooljaar ‘gewoon nog even’ een extra diploma gehaald. Avin, Ayana,…
Menu