VCA-certificaat in the pocket!

Donderdag 10 juni was op RVC de Hef een feestelijke uitreiking voor onze PIE- en BWI-leerlingen die hun VCA-certificaat hebben behaald. Met een VCA-certificaat leg je de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan en het is in veel werksituaties een verplicht diploma. Maar weinig leerlingen op vmbo scholen krijgen het aangeboden. Onze leerlingen hebben het maar mooi even gedaan. Daar zijn we ontzettend trots op. Gefeliciteerd kanjers!

Ander nieuws

ISK KUNSTTAFEL PRESENTEERT…..

…..¬†iedere twee weken nieuwe kunstwerken van ISK-leerlingen¬≠. Voor de tweede editie staan de tunnelboeken van Nadia en Roberts in de kijker. Bij deze opdracht…

After School Club

Maandag 30 januari 2023 start er een spetterend nieuw naschools programma op De Hef De After School Club! Achter de schermen zijn we druk…
Menu