CKV-dag voor onze derdejaars

Vrijdag 11 februari hebben alle leerlingen uit leerjaar drie een succesvolle ckv-dag beleefd.

De dag stond in het teken van verbinding met elkaar en de verschillende kunstdisciplines. De leerlingen begonnen de dag met een workshop in de klas.

Hoe maak je van niets, iets?

De opdracht was om van afvalmateriaal, geluid, beweging en constructie te verbeelden. Maar hoe verbeeld je beweging? En geluid? Hoe maak je een constructie mooi of lelijk?

Hierna gingen we naar Theater Zuidplein waar de leerlingen een tweetal workshops kregen van de studenten van de Kunstacademie Willem de Kooning en de muziek- en dansacademie Codarts. De workshops waren divers en vooral erg leuk om te doen.

De leerlingen krijgen nog een verwerkingsopdracht doorgestuurd van de studenten van Codarts en de Willem de Kooning Academie. Deze opdracht kan de mentor samen met de klas invullen.

Al met al een hele leuke en creatieve dag!

Ander nieuws

De Hef op Wereldhavendagen

Aanstaand weekend staat De Hef op de Wereldhavendagen….naast de Marine op precies te zijn! We laten het publiek graag zien wat voor gave dingen…

Dubbel geslaagd!

Een aantal van onze 4e-jaars Zorg & Welzijn hebben op de valreep van dit schooljaar ‘gewoon nog even’ een extra diploma gehaald. Avin, Ayana,…
Menu