De Hef op “Gelukswandeling”

ISK-scholen
Afgelopen twee weken hebben de de leerlingen van leerjaar 2, tijdens de lessen van kunst en cultuur, een Gelukswandeling gemaakt voor de bewoners van het Verzorgingshuis Simeon en Anna van Laurens.
Tijdens het thema “wijk van de toekomst” onderzoeken de leerlingen op welke manier kunst en cultuur een bijdrage kan leveren om de wijk waarin zij leven een stukje mooier te maken.
Onder leiding van kunstenaar Misja Immink hebben de leerlingen bewoners van Simeon en Anna een mooie wandeling vol gelukshaltes bezorgd. Elk groepje heeft op geheel eigen wijze invulling gegeven aan de gelukshaltes; van het schenken van zelfgemaakte Marokkaanse thee tot het ontwerpen en voordragen van mooie wenskaarten.
In de laatste fase van het project zullen de leerlingen een uniek kunstwerk maken gebaseerd op de ontmoetingen die hebben plaatsgevonden tussen de leerlingen en de bewoners. Een uniek project met mooie maatschappelijke doelen en uitkomsten.

Ander nieuws

Uitslag verkiezingen leerlingenraad

Na een pauze vol met actieve en enthousiaste stemmers, is de uitslag bekend! Haya en Oumaima¬† van leerjaar 1 + Alan en Mariame van…
Menu