Opnieuw hele leuke JINC Bliksemstages voor onze ISK leerlingen

ISK-scholen

Stagelopen vinden we op De Hef een wezenlijk onderdeel van de schooltijd. Want een kijkje nemen en leren op plekken waar gewerkt wordt, is belangrijk voor de ontwikkeling van de loopbaan van onze leerlingen. De bliksemstages organiseert de school in samenwerking met JINC. JINC heeft een groot netwerk aan bedrijven en instellingen die met plezier de leerlingen van onze school ontvangen en hen laat kennismaken met de bijzonderheden van het bedrijf of de instelling. Net als De Hef, gelooft JINC dat ieder kind talent heeft en de kans moet krijgen om te groeien.

Leerlingen van klas D1 en klas UV1 -beide klassen met leerlingen die nog niet zo lang in Nederland zijn- bezochten op 2 juni een restaurant. De leerlingen van D1 bezochten het restaurant van het Van der Valk Hotel in Nieuwerkerk aan den IJssel en hadden een fantastische ervaring.

Dit is wat onze leerlingen er van vonden:

“Ik vind het heel leuk ik ga een keer daar
en ik vind de kamers heel mooi en dankje wel voor the eten
en dankje wel for de kans om daar te zijn
ik ben nooit bij een hotel geweest
door jullie ben ik daar geweest dankje wel voor alles.”

“Het Hotel was erg leuk en spannend. Ik vond die donuts erg lekker maar beetje te klein. De sauna en die fitness waren voor mij het beste deel. Die kamers waren modern en luks maar te groot. Het was een superleuk dag en misschien ga ik daar een of twee dagen naar vakantie.”

De leerlingen van UV1 zochten het wat hoger op. Zij bezochten het UFO restaurant in Rotterdam. Een hele belevenis, want het restaurant gaat 42 meter de lucht in en de vloer draait langzaam rond! Echt een unieke ervaring voor de leerlingen van UV1, met een spectaculair uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Klas UM1 ontving op 3 juni in de klas een workshop bloemschikken van Bloembinderij ‘Geschikt’. Ook een enorm leuke, kleurige en geurige dag! 

 

Onze dank gaat uit naar JINC, Van der Valk Nieuwerkerk, het UFO restaurant in Rotterdam en Bloembinderij Geschikt. Met jullie hulp en inzet hebben onze leerlingen weer hele mooie en waardevolle ervaring opgedaan! 

 

Ander nieuws

Uitslag verkiezingen leerlingenraad

Na een pauze vol met actieve en enthousiaste stemmers, is de uitslag bekend! Haya en Oumaima  van leerjaar 1 + Alan en Mariame van…
Menu